''This is Burma, and it will be quite unlike any land you know about'' - (Myanmar 4)
18 oktober 2014
Na lang aftellen is het dan zo ver. Inchecken aan de balie van Thai Airways, en morgenochtend ben ik eindelijk in Yangon. Zal het zo zijn zoals Rudyard Kipling omschreef als >"This is Burma, and it will be quite unlike any land you know about''? Volgens de foto's die ik heb gezien en de boeken die ik gelezen heb zal het inderdaad zo zijn...wel, ...morgenochtend zal ik het weten.>Hier in Zaventem heb ik al mijn eerste reisgenote ontmoet, we zullen samen vliegen naar Yangon, met een tussenstop in Bangkok. De rest van de groep vliegt vanuit Schiphol en zal ik pas morgen voor het eerst in levende lijve zien, na een aantal weken facebook contact te hebben gehad. Leve onze moderne digitale wereld, waarin je verre buren eigenlijk dichterbij en je het gevoel krijgt dat de wereld steeds kleiner en kleiner aan het worden is;>Hopelijk heb ik voldoende internetverbinding in Myanmar zodat ik jullie vanalles op de hoogte kan stellen.